El puig-regenc Roger Comellas, campió universitari de Catalunya de Cros

L’estudiant de la UVic va completar els 8 quilòmetres amb un temps de 27 minuts i 33 segons

13 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:37h
Podi dels campionats universitaris de cros
Podi dels campionats universitaris de cros | Roger Comellas
L’atleta del JAB Berga, Roger Comellas, de la Universitat de Vic, va guanyar aquest diumenge el Campionat de Catalunya Universitari de Cros. Comellas, estudiant del grau en Ciències de l’Activitat Física i Esportiva (CAFE), va pujar al primer graó del podi proclamant-se campió universitari de Catalunya de cros amb un temps de 27 minuts i 33 segons. La prova de 8 quilòmetres es va disputar al Parc Remolins de Tortosa.

L’atleta puig-regenc va creuar la línia d’arribada a força distància de l’atleta de la Universitat de Lleida, Unai Pérez, que va endur-se la plata. Darrere seu, Mateo de Dalmases, de la Pompeu Fabra, va completar el podi.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser l’atleta de la Universitat de Lleida, Noemí Garcia, seguida d’Irene Perales (UVic) i Marta Hita (URV).