La cavalcada de Reis de Berga tornarà a desprendre il·lusió i felicitat als carrers

La cavalcada donarà el tret de sortida a les 5 de la tarda des de la plaça de Gernika

Redacció
09 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:16h
Cavalcada de Reis de Berga l'any 2019
Cavalcada de Reis de Berga l'any 2019 | Pilar Màrquez Ambròs
Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a recórrer els carrers de la ciutat per desprendre il·lusió i felicitat durant la tarda del 5 de gener juntament amb un seguici format per patges i patgesses, portadors de torxes, estendards i música a càrrec d’una formació de l’Escola Municipal de Música de Berga.

La cavalcada iniciarà la desfilada a les 5 de la tarda des de la plaça de Gernika. La comitiva reial seguirà pels carrers Pere II, Mestre de Pedret, Salvador Espriu, Isaac Albéniz i Pere III fins a arribar a la carretera de Sant Fruitós, el carrer del Roser i la plaça de la Creu. En aquest punt del recorregut, els reis deixaran les carrosses i continuaran la ruta a peu pel carrer de la Ciutat fins a la plaça de Sant Pere.

Tot seguit, els Reis d’Orient es dirigiran a l’Ajuntament de Berga on l’alcalde, Ivan Sànchez, els entregarà les claus de la ciutat que els permetrà accedir a les llars berguedanes durant la nit per deixar-hi els regals. Des del balcó consistorial s’adreçaran als infants i, a continuació, rebran els nens i nenes a la Sala de Plens del consistori.

Al mateix dia, abans de l’inici de la cavalcada, es lliurarà un obsequi a les residències i centres de dia de la ciutat de part de Ses Majestats els Reis d’Orient.
 
Arxivat a