El PSC denuncia unes guixades a les persianes exteriors de la seu del partit de Berga

En un comunicat, el partit socialista informa que els fets han tingut lloc aquesta nit, de dimecres a dijous

09 de desembre del 2021
Actualitzat a les 16:22h
La seu del PSC de Berga aquest matí
La seu del PSC de Berga aquest matí | PSC Berga
Dos dies després que la façana de la seu d’Esquerra Republicana de Berga fos atacada amb pintura, ara és el PSC qui denuncia unes guixades a les persianes exteriors de la seva seu. Segons informen en un comunicat, l’acte vandàlic es va cometre aquesta nit, de dimecres a dijous. El partit socialista ho ha denunciat davant la Comissaria dels Mossos d’Esquadra.

“Una vegada més, el local del partit a Berga ha patit l’acció d’alguns vàndals que no tenen ni idea de la història i trajectòria del PSC”, defensa l’executiva socialista. En aquest sentit, remarquen que no és la primera vegada que passa. “Hem estat objecte d’anteriors guixades, dutes a terme per persones que creuen poder fer variar la trajectòria del partit, en aquesta comarca”.

El PSC, a més, ha aprofitat el comunicat per rebutjar accions com aquesta, tant en el seu partit, com en qualsevol altre. Finalment, des del partit consideren que “les idees es defensen on pertoca, no amb actes vandàlics, com els perpetrats contra la nostra seu a Berga”.
 
Arxivat a