JxBerga denuncia que s’hagi renunciat a una subvenció per arreglar la plaça de Sant Pere i la Torre de la Petita

Ferran Aymerich, portaveu del grup municipal, considera que «Berga no està en situació de perdre subvencions per la manca de lideratge i gestió de l’Ajuntament»

Redacció
07 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:09h
Plaça de Sant Pere de Berga
Plaça de Sant Pere de Berga | Ajuntament de Berga
El passat ple del mes de desembre, Junts per Berga va fer notar el malestar cap a l’actual equip de govern format per la CUP i ERC arran d’una subvenció que s’ha deixat perdre. Es tracta de 80.000 euros provinents de la línia d’ajuts per a l’execució d’obres de restauració o conservació d’immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022 que gestiona el Departament de Cultura, que l’Ajuntament de Berga havia acceptat el desembre del 2020.

Aquesta subvenció anava destinada a la restauració dels murs de plaça de Sant Pere, per un import total de 49.117 euros i a la restauració i consolidació dels murs del fossat de la Torre i del Fortí de la Serra de la Petita, per un import de 34.102 €.

Des de Junts per Berga denuncien, una vegada més, la improvisació i la manca de projecte de l’equip de govern, perquè “ens ha portat a renunciar a uns recursos necessaris per la nostra ciutat”, apunten. El grup municipal, a més, afegeix que “Berga torna a perdre una oportunitat i amb aquesta ja sumem prop de 400.000 euros perduts en subvencions aquesta legislatura”.

En aquest sentit, Ferran Aymerich, portaveu del principal grup de l’oposició, remarca que “cal planificar perquè necessitem que l’Ajuntament tingui projectes a executar i els faci realitat. Berga no està en situació de perdre subvencions per la manca de lideratge i gestió de l’Ajuntament”. Per últim, Aymerich ha manifestat que “Berga ha perdut l’oportunitat d’invertir 80.000 euros a la ciutat”.
 
Arxivat a