La Fundació Pro Disminuïts presenta el torró solidari per endolcir les festes nadalenques

La iniciativa solidària pretén recaptar fons per finançar els projectes de la Fundació

03 de desembre del 2021
Actualitzat a les 10:51h
Torró solidari de Nadal
Torró solidari de Nadal | Ester Comellas
Una setmana després de posar en marxa el calendari solidari, la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, ara que s’acosta Nadal, presenta el torró solidari. La Fundació amb la col·laboració de la Dolceria Pujol de Berga han elaborat aquest producte per endolcir les festes nadalenques dels berguedans i berguedanes.

El torró solidari és una iniciativa que pretén recaptar fons per finançar els projectes que la Fundació porta a terme per atendre a persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental. En aquest sentit, Albert Dorna, propietari de la Dolceria Pujol, no va dubtar ni un moment per adherir-se en la iniciativa.

El dolç nadalenc té un preu de 12 euros i es pot aconseguir directament a la Dolceria Pujol de Berga, als establiments que té la Fundació, en el mercat nadalenc de Gironella (30, 31 de desembre i 2 de gener) o posant-se en contacte amb la Fundació. Enguany, el torró també es distribuirà a través dels lots que Nadal que la Fundació comercialitza, i mitjançant les escoles de la comarca.

La preparació de l’estoig, que ha estat pintat artesanalment, ha anat a càrrec del Taller Coloma. D’altra banda, aquesta iniciativa a més d’obtenir fons extres a la Fundació, també permet als usuaris del Taller Coloma fer una tasca divertida. “Des de la Fundació esperem que el torró solidari sigui present aquest Nadal en moltes de les taules del Berguedà, han manifestat il·lusionats”.
 

Presentació del torró solidari de Nadal. Foto: Ester Comellas

Arxivat a