L’Hotel d’Entitats de Berga reobre per vacunar les dosis de reforç de la Covid

També reobrirà el Palau Firal de Manresa, la Universitat de Vic, i l’Espai Escorxador d’Igualada

Redacció
30 de novembre del 2021
Actualitzat el 01 de desembre a les 11:05h
Vacunació contra el coronavirus
Vacunació contra el coronavirus | Josep M Montaner
La Regió Sanitària Catalunya Central reobre novament punts de vacunació centralitzats per poder administrar les dosis de reforç aprovades per a majors de 60 anys, per a professionals sanitaris i sociosanitaris i per a persones vacunades amb el vaccí monodosi Janssen. L’objectiu és facilitar l’accés a la vacuna en espais de fàcil accés, alguns dels quals ja havien acollit la vacunació en la fase comunitària i altres que ho havia fet només de forma puntual.

Aquests punts estaran operatius a partir de demà i podran arribar a administrar unes 12.000 dosis setmanals amb diferents horaris. Es podrà agafar cita prèvia  als quatre punts de vacunació poblacional al web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Berga: Hotel Entitats, al C/Mestre Pedret, 2. Dilluns, dimecres i dijous de 14 a 20 h i dimarts i divendres de 9 a 15 h. La capacitat resultant és d’unes 200 dosis per franja i, per tant unes 1.000 per setmana.

Manresa: Palau Firal de Manresa, al C/ Castelladral, 5. Dilluns, dimecres i dijous de 14 a 20 h i dimarts i divendres de 9 a 15 h. La capacitat és d’unes 1000 dosis per franja i, per tant unes 5.000 per setmana.

Vic: Sala de la UVIC, al C/ Miramarges, 4 Edifici A. Dilluns, dimecres i dijous de 14:30 a 20 h i dimarts i divendres de 9 a 14:30 h. La capacitat resultant és d’unes 600 dosis per franja i, per tant unes 3.000 per setmana.

Igualada: Espai de l’Escorxador, al C/Prat de la Riba, 45. Dilluns, dimecres i divendres de 8:30 a 14:30 hores i dimarts i dijous de 14 a 20 h. La capacitat resultant és d’unes 600 dosis per franja i, per tant unes 3.000 per setmana.

140.000 persones de la regió cridades novament a vacunar
En aquesta nova fase de vacunació, la prioritat és protegir les persones més vulnerables i, per tant, administrar la dosis de record o addicional en els col·lectius en els que s’ha anat aprovant.

Aquestes són les persones grans institucionalitzades i persones institucionalitzades en centres sociosanitaris i sanitaris diferents a centres de gent; persones pertanyents al grup 7 i per tant en condicions de molt alt risc de patir malaltia greu; persones de 60 anys o més; personal sanitari i sociosanitari i persones que en el seu moment van rebre la vacuna de Janssen. En total, l’estimació és que en dos mesos es faci una crida a vacunar-se a prop de 140.000 persones de la regió sanitària.

Arxivat a