Gonçalo Sousa i Carla Esclusa s’imposen en el III Campionat del Berguedà de Cros

La prova atlètica es va disputar aquest diumenge a Sant Jordi de Cercs

29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:07h
Inici de la prova amb el primer grup escapat
Inici de la prova amb el primer grup escapat | Gabri Amorós / JAB Berga
Aquest diumenge, 28 de novembre, Sant Jordi de Cercs va acollir la tercera edició del Campionat del Berguedà de Cros. Gonçalo Sousa (JAB Berga) i Carla Esclusa (JAB Berga) van ser els més ràpids en creuar la línia d’arribada i es van proclamar campions en categoria absoluta. Sousa, amb un temps de 13 minuts i 47 segons, i Esclusa amb una marca de 17 minuts i 26 segons, van completar els 4 quilòmetres que exigia la cursa.

El podi masculí el van completar Isaac Barti (Club Natació Olot), i Xavi Tomasa (Ironwill Barcelona). L’atleta olotí va creuar la línia d’arribada a 4 segons de Sousa, mentre que Tomasa ho va fer a 10 segons. En l’apartat femení, la victòria d’Esclusa va ser més clara. La diferència entre la vencedora i Marta Palau (JAB Berga), la segona classificada, va ser de 28 segons. Per darrere seu va completar el podi Ariadna Garcia (JAB Berga), a 8 segons de Palau.

En la categoria de veterans, Angel Nevado (Cquie-Trail) va guanyar en la categoria masculina i Vanesa Chirveches (JAB Berga), en categoria femenina. Pel que fa a la competició escolar, els guanyadors per cada categoria van ser Guim Camprubí, en categoria juvenil masculí; Berta Rota, en cadet femení; Josep Quevedo, en cadet masculí; Aina Roca, en la infantil femení; Marc Aymerich, en la infantil masculí; Erola Torrabadella, en l’aleví femení; i Marc Vazquez, en l’aleví masculí.

Finalment, els vencedors més menuts van ser Valentina Pinilla, en categoria benjamí femení; Miquel Montraveta, en benjamí masculí; Arlet Mateos, en prebenjamí femení; Guifré Dalmau, en prebenjamí masculí; Balma Subirana, de P4 i P5 femení; Jan Martí; de P4 i P5 masculí; i Hugo Hernández, en P3 mixte.