El Consell ofereix tres cursos sobre contractació pública subvencionats per la Diputació

Les formacions tindran lloc a Berga, Guardiola de Berguedà i Gironella

Redacció
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:13h
Oficina del Consell Comarcal del Berguedà
Oficina del Consell Comarcal del Berguedà | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ofereix tres nous cursos sobre contractació pública que s’afegeixen al que ja es va dur a terme aquest mes de juliol. En aquest cas, es tracta de formacions presencials que impartiran tècnics de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADB) i que són possibles gràcies al finançament de la Diputació de Barcelona. Les formacions presencials que es faran a Berga, Guardiola de Berguedà i Gironella.

La primera sessió formativa va tenir lloc el 25 de novembre a les oficines de l’Agència (carrer Lluís Millet, 33). La segona es farà el dia 1 de desembre a la sala de plens de l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà. I la tercera s’ha programat pel dia 15 de desembre a l’Espai Santa Eulàlia de Gironella. Totes les sessions seran presencials i es faran de 10 h a 14 h.

Aquestes formacions estan adreçades a empreses i autònoms. S’hi s’explicarà què són i com funcionen les licitacions públiques així com també la nova Llei de Contractes del Sector Públic. S’oferirà informació actualitzada sobre els processos de licitació per tal de saber com optar-hi i s’explicarà els contractes als quals accedir i com cal preparar les ofertes. Així mateix s’exposaran els criteris d’adjudicació i quins passos cal seguir si es resulta adjudicatari d’una licitació.

El president del Consell Comarcal del Berguedà, Josep Lara, ha posat en valor l’aposta de l’ens comarcal “per oferir accions formatives com aquesta que ajuden als empresaris i persones autònomes a relacionar-se amb l’administració”.