Els Mountain Runners organitzen una caminada i una cursa a Queralt per la Marató de TV3

Les inscripcions es faran presencialment el mateix dia a partir de les 16 hores a la plaça de Sant Pere de Berga

Redacció
26 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:14h
Cursa nocturna a Queralt
Cursa nocturna a Queralt | Marc Soler
L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà organitza una cursa infantil i una caminada nocturnes el pròxim 18 de desembre, a dos quarts de 6 de la tarda. Els beneficis obtinguts destinaran en la seva totalitat a la Fundació de la Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental.

La cursa té una distància de gairebé 14 quilòmetres i un desnivell positiu de 863 metres, i la caminada, 8 quilòmetres i mig amb un desnivell de 508 metres. Ambdues tenen sortida i arribada a la plaça de Sant Pere de Berga. Tant la caminada com la cursa estan obertes a persones de totes les edats i condicions, ja que el club pretén que sigui un acte lúdic, festiu i solidari en què tothom qui ho vulgui hi pugui participar.

Pel que fa a la cursa infantil, hi podran participar tots els nens i nenes en edat escolar. La sortida serà al mateix lloc i hora que la gent de la Cursa i la Caminada i, en aquest cas, el recorregut serà de tipus urbà i adaptat a les diferents edats.

Les inscripcions es faran presencialment el mateix dia de la cursa a partir de les 16 hores a la plaça de Sant Pere de Berga. El preu d’inscripció a la cursa és de 10 euros tot i que es podran fer aportacions superiors de forma voluntària. Els participants que no estiguin federats hauran de pagar un suplement de 5 euros per l'assegurança d'accidents.

A més, durant la celebració de la prova hi haurà una urna a la plaça de Sant Pere de Berga en la qual tothom qui ho desitgi podrà fer les seves donacions en favor de La Marató de TV3 per la salut mental.
 
Arxivat a