En marxa la campanya informativa per millorar el funcionament del porta a porta a Berga

Un equip tècnic del Consell Comarcal ha supervisat aquesta nit les noves actuacions de la ciutat

17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:23h
No es recolliran les aportacions sense cubell o bossa no compostable
No es recolliran les aportacions sense cubell o bossa no compostable | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga han iniciat aquesta nit la campanya informativa per consolidar i millorar el funcionament del porta a porta a la ciutat. Josep Lara, president del Consell, ja va advertir en roda de premsa que en els tres anys des de la seva implantació s’han detectat comportaments incívics.

La campanya que ha començat aquest dimarts pretén reconduir aquestes situacions i evitar un empitjorament de les aportacions de residus per part dels veïns. En aquest sentit, un equip tècnic del Consell ha supervisat durant la nit les noves actuacions de la ciutat.

Segons ha fet públic l’ens comarcal a les xarxes socials, “des d’aquesta passada nit no es recolliran les aportacions a Berga que no estiguin correctament separades; que no estiguin dins la bossa o en cubells homologats; que no s’entreguin en bossa compostable; o que s’entreguin fora del dia”.

A més, ha informat que la campanya informativa, que durarà fins al març, es farà per zones per atendre totes les incidències. Es començarà pel Barri Vell i tindrà continuïtat cap al Passeig de la Indústria, Santa Eulàlia i Casampons. D’aquí es dirigirà cap a la Valldan, Font del Ros i el Tossalet, i finalment, cap al Passeig de la Pau, els Pedregals, la Gran Via, el Barri del Castell, la Urbanització de Fumanya, el Barri del Parany i el Polígon de la Valldan.
 
Arxivat a