L’esport de Berga se suma a la campanya de joguines de Nadal que fan Càritas i la Creu Roja

La campanya acabarà l’11 de desembre amb una tirada de peluixos a la pista del pavelló municipal

16 de novembre del 2021
Actualitzat a la 13:42h
Recollida de joguines
Recollida de joguines | Creu Roja Berguedà
Els diversos clubs esportius de Berga han decidit enguany sumar-se a la campanya de recollida de joguines de Nadal que organitza Càritas i la Creu Roja i amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguina. Mònica Duran, secretaria de l’Handbol Berga, ha manifestat que “sent tants clubs creiem que podem arribar a més gent de Berga i moure més gent”.

Així doncs, el Berga Tennis Club, el Bàsquet Berga, els Mountain Runners del Berguedà, l’Handbol Berga, el Club Esquí (CEB) i Berguedà i el JAB habilitaran punts de recollida de joguines fins el 5 de desembre. Les joguines hauran de ser noves i no de segona mà, tot i que estiguin en bon estat, i no poden ser ni sexistes ni bèl·liques.

Aquestes es podran deixar a les oficines del CEB, al carrer Pio Paroja, de dilluns a divendres, de 19 a 21 hores; a les del Mountain Runners, al carrer Major, de 18 a 20 hores, de dilluns a divendres; i també durant els partits que es juguin a casa, el CE Berga al camp de futbol, i el Bàsquet Berga i l’Handbol Berga al pavelló municipal.

En la iniciativa també hi col·labora Bergacomercial i l’ACEB. En aquest sentit, també es podran portar joguines a les oficines de la Unió de Botiguers per la recollida, de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores. La campanya de joguines acabarà l’11 de desembre amb una tirada de peluixos a la pista del pavelló municipal.
 
Arxivat a