​La tercera Quina Berguedana treu a la venda 400 entrades i en reserva 400 més a la nevera

Com en l’última edició, es farà un cinquè bingo que serà solidari, enguany dedicat al col·lectiu Ginkgo

16 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:32h
Roda de premsa de la presentació de la tercera Quina Berguedana
Roda de premsa de la presentació de la tercera Quina Berguedana | Roger Simon
La tercera Quina Berguedana treu a la venda aquest dimarts les seves entrades. Se'n vendran primerament 400 entrades i a mesura que s’acosti la gala se’n vendran 400 més si la normativa covid els ho permet. Com que l’aforament és de 900 persones, també n’hi haurà 100 més que es podran comprar a última hora, sempre i quan les restriccions no ho impedeixin.

El dia de la gala serà pròxim dissabte, 18 de desembre, a dos quarts d’11, el Pavelló Vell de Berga. L'acte organitzat pel Club Esportiu Berga, el Bàsquet Berga, l’Handbol Berga, els Mountain Runners del Berguedà i la secció de voleibol del Club Esquí Berguedà va ser un èxit en les seves dues primeres edicions, superant les 700 i 800 persones, respectivament.

Les entrades es podran comprar a Assegurances Bilbao, al Pavelló Esportiu, al Camp de Futbol, al Local dels Mountain Runners, i al Cafè Jazz del passeig de la Indústria a un preu de 25 euros. Cada entrada equival a un seient amb un cartró per jugar. Al Pavelló es podran comprar més cartrons per jugar. La tercera Quina Berguedana serà presentada pels periodistes Abraham Orriols i Judit Jordana.

Viatge valorat en 1.500 euros i promoció de les entitats de la ciutat
Les cinc entitats esportives de la ciutat han aconseguit que col·laborin en aquesta tercera Quina Berguedana més de 200 entitats de tot el Berguedà. L’acte també rep la col·laboració de l’Ajuntament de Berga. Es repetirà el sistema de joc de l’última edició, on es repartiran premis a les diferents línies, directes i 4 bingos. El bingo més esperat serà l’últim, que consta d’un viatge valorat en 1.500 euros, patrocinat per Ballús, S.A., Serarols & Associats S.L i B The Travel Brand.

Una de les novetats d’enguany serà la promoció de les entitats de la ciutat durant la gala. “Demanarem a les entitats que col·laborin, aportant algun producte per sortejar, i abans de fer-ho projectarem un vídeo promocional de 30 segons perquè els assistents puguin conèixer en rerefons de l’entitat patrocinadora”, ha informat l’organització.

Bingo solidari
Per segona vegada, es farà un cinquè bingo que serà solidari, dedicat enguany al col·lectiu Ginkgo, l’associació de persones afectades pel càncer del Berguedà. Les tires es vendran en els mateixos punts que les entrades (incloent-hi a Cal Fàbrega, el seu local), i per tant, no serà necessari anar a la quina. “Tothom qui vulgui podrà entrar el sorteig i anar-ho a recollir passada la quina, no cal que es tingui entrada, ja que es podrà recollir el premi un altre dia”, ha manifestat Marc Pons, president del Club Handbol de Berga.
 
Arxivat a