El Grup Colònies a Borredà recupera «El Petit Pessebre Vivent» aquest Nadal

Es representarà l’1, 2 i 3 de gener als diversos espais del Convent de Sant Francesc de Berga

Redacció
15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 17:35h
"El Petit Pessebre Vivent"
"El Petit Pessebre Vivent" | Grup Colònies a Borredà
S’acosten les festes i el Grup Colònies a Borredà treballa per oferir, altra vegada, una activitat de Nadal destinada als més menuts de la ciutat. Per la impossibilitat de representar els habituals Pastorets Infantils al teatre, enguany es recupera “El Petit Pessebre Vivent”, que no es feia des de l’any 2000. L’activitat tornarà amb una rentada de cara.

Es representarà els dies 1, 2 i 3 de gener de 2022 als diferents espais del Convent de Sant Francesc de Berga. Comptarà amb una desena de quadres bíblics, on els nens i nenes que ho vulguin jugaran a representar les diferents escenes. No hi faltaran els romans, els pastors i pastores, SSMM els Reis mags de l’Orient i el Portal amb el naixement. Les representacions es faran en horari de tarda i comptaran amb un aforament limitat pel que fa al públic.

La pròxima setmana, del 22 al 25 de novembre, s’obrirà a través del web de l’entitat, les inscripcions telemàtiques per a aquells nens i nenes, de P5 i fins a 6è de primària, que hi vulguin participar. Tanmateix, els dies 24 i 25 de novembre, el local de l’entitat situat al Carrer Cervantes estarà obert per ajudar a aquelles famílies que vulguin informar-se o que necessitin un cop de mà a l’hora de formalitzar la inscripció.

Des del Grup Colònies a Borredà animen als infants de la ciutat i la comarca a participar del Pessebre, que “omplirà de vida i tradició l’espai de Sant Francesc”. L’activitat és gratuïta i es fa amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Berga.

 
Arxivat a