«Xavi Batriu. Sempre Amunt», un homenatge en format llibre que permetrà el seu redescobriment

Els diferents col·lectius on participava el Xavi han iniciat una campanya de micromecenatge per finançar l’obra

15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:56h
Xavi Batriu
Xavi Batriu | Club Esquí Berguedà
La família i tots els col·lectius on participava el Xavi Batriu s’uneixen per dedicar-li un sentit homenatge en format llibre, el pròxim 25 de febrer de 2022, dia que farà dos anys des de la seva pèrdua. Després de molts mesos treballant-hi, d’ajuntar idees i de les aportacions de molta gent, el llibre d’homenatge al Xavi Batriu ja té forma i porta com a títol “Xavi Batriu. Sempre Amunt”.

Un recull de gairebé 250 pàgines d’amistat, records, agraïments, llàgrimes, però també ple de somriures. Un llibre que permetrà el redescobriment del Xavi Batriu en la seva totalitat i que serà una realitat si s’aconsegueix el finançament necessari per editar-lo. Per això a partir del dia 15 de novembre de 2021 a les 12 del migdia i durant 40 dies hi haurà activa una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami.

Amb aquest repte col·lectiu d’aconseguir un mínim de 7.500 €, es farà tangible una miscel·lània, a la qual hi participen persones de diferents col·lectius: família, amics, escaladors, corredors, orientadors, alpinistes, bombers, castellers, etc. El llibre recull vivències i experiències relatades en primera persona per l’entorn del Xavi Batriu, com també fotografies inèdites i il·lustracions creades expressament per aquest homenatge, per tal de retornar-li en positiu tota la seva generositat i alegria.



Tothom hi pot col·laborar, només cal fer una aportació econòmica a través de la pàgina de Verkami. Els mecenes que col·laborin amb aquest projecte obtindran diferents recompenses: des del mateix llibre, fins a altres obsequis d’edició exclusiva com són, per exemple, adhesius, un llibret de ressenyes d’escalada, el documental “Penjats del Pedra” o un buff, dissenyat especialment per l’ocasió.
 

Presentació de la campanya Verkami. Foto: Castellers de Berga