Mor el conductor d’un turisme en una col·lisió a la C-16 a Cercs

La víctima era veïna de Santa Coloma de Farners

R.S.
12 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:06h
L'accident ha obligat a tallar la C-16
L'accident ha obligat a tallar la C-16 | Gala Espín
El conductor d’un turisme va morir ahir en una col·lisió al punt quilomètric 103 de la C-16, a l’altura de Cercs, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 20:38 hores que, per causes que encara s’estan investigant, un turisme va patir una sortida de via, va xocar contra la tanca i posteriorment va col·lidir amb un altre turisme que circulava en sentit contrari.

Com a conseqüència de l’accident, el conductor que va patir la sortida de via va morir.  Es tracta de C.L.C., un home de 34 anys i veí de Santa Coloma de Farners. El conductor de l’altre turisme implicat en el sinistre va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’Hospital Sant Bernabé de Berga.

L'accident va obligar a tallar la C-16 en els dos sentits de la marxa, i arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La C-16 va romandre tallada fins a les 23.45 h de la nit, moment en què es va reobrir el trànsit.

Segons dades provisionals, amb aquesta víctima, són 117 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.