ESPORTS

Sant Jordi de Cercs serà la seu de la tercera edició del Campionat del Berguedà de Cros

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web del Consell Esportiu del Berguedà

per Roger Simon, Berga, Catalunya | 10 de novembre de 2021 a les 19:25 |
Presentació de la tercera edició del Campionat del Berguedà de Cros | CC Berguedà
Sant Jordi de Cercs acollirà la tercera edició del Campionat del Berguedà de Cros el 28 de novembre. La prova s’ha presentat aquest dimecres a la seu del Consell Comarcal del Berguedà amb la presència del president Josep Lara, el conseller d’Esports i president del Consell Esportiu del Berguedà, Abel GarciaJesús Calderer, alcalde del municipi amfitrió de Cercs i el president del club d’atletisme JAB, Alfonso López.

Aquesta tindrà tres categories: l’escolar, l’absoluta i la de veterans. Enguany, a més, també es premiarà els millors corredors de la comarca. En funció de la categoria s’hauran de recórrer diferents distàncies que oscil·len entre els 4.000 metres i els 200 del circuit de cros. Tindran trofeu els tres primers i tres primeres de cada categoria del Campionat Berguedà de cros.


Un cop més el Consell aposta per promocionar l’esport com a motor de dinamització econòmic de la comarca. Tal com ha posat de manifest el conseller d’Esports, Abel Garcia, “és un esdeveniment fruit del treball en equip”. “Estem segurs que amb la col·laboració entre administracions i entitats consolidem un espai esportiu”, ha afirmat el conseller.

El president del Consell Comarcal, Josep Lara, a banda, ha destacat que poder disposar d’un espai com el nou circuit de cros de Sant Jordi de Cercs suposa guanyar un actiu. “Un circuit estable dóna moltes possibilitats”, ha destacat el president comarcal. Per la seva banda, Jesús Calderer, alcalde de Cercs, ha posat en valor el fet de recuperar una zona sense ús per a la pràctica esportiva. “Hem condicionat un espai per fer-hi un camp de cros que ens permetrà oferir unes instal·lacions esportives per atraure gent”.


Finalment, Alfons López del JAB (Joves Atletes de Berga) ha explicat que a la prova “hi haurà totes les categories des de juvenil fins als més petits i d’absolut fins a les veteranes”. El camp de futbol de Sant Jordi servirà de centre d’operacions. López també ha destacat  la tradició que té l’atletisme al Berguedà.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web del Consell Esportiu del Berguedà. La data límit és fins una hora abans de recollir els dorsals, és a dir, el mateix dia 28 de novembre a la vela del Consell Esportiu del Berguedà.
 

 

Participació