El Cicle Gaudí porta a Berga i Gironella «Donde caben dos» de Paco Caballero

El primer municipi a projectar el film a la comarca serà a la capital berguedana, el pròxim dijous, 18 de novembre

09 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:04h
«Donde caben dos»
«Donde caben dos» | Acadèmia del Cinema Català
La ciutat de Berga i Gironella projectaran aquest mes de novembre la pel·lícula proposada pel Cicle Gaudí de cinema català Donde caben dos, dirigida per Paco Caballero a partir d’un guió escrit per ell mateix i per Daniel González, Eric Navarro i Eduard Sola.

Donde caben dos narra la història d’una parella atrapada en la rutina, un jove desenganyat de la seva última relació amorosa, una núvia desesperada, dos cosins separats des del seu últim estiu al poble, un grup d’amics amb ganes d’experimentar. Durant una nit, tots ells viuran situacions d’allò més picants en les quals mai haguessin pensat trobar-se.

Projeccions al Berguedà
Donde caben dos es projectarà el pròxim dijous, 18 de novembre, a dos quarts de nou del vespre al Teatre Patronat – Casal Parroquial de Berga. La següent projecció a comarca serà el diumenge, 28 de novembre, a les 6 de la tarda al Local del Blat de Gironella. Les entrades es poden comprar a l’enllaç següent, a un preu de 4,5 euros: Cicle Gaudí – Donde caben dos. El film, a mes, es podrà veure a altres sales de tot el país.

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport del Departament de Cultura, la Diputació de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona i la Fundació SGAE que pretén apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya.
 
Arxivat a