1 de 10
TRÀNSIT

Afectacions de trànsit en l’accés al carrer Buxadé de Berga, a partir de dilluns

L’Ajuntament portarà a terme les obres d’arranjament del paviment deteriorat de la plaça de Sant Pere

Plaça de Sant Pere de Berga | Ajuntament de Berga
per Redacció, Berga, Catalunya | 5 de novembre de 2021 a les 13:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Berga portarà a terme aquest dilluns, 8 de novembre, les obres d’arranjament del paviment deteriorat de la plaça de Sant Pere, des de l’inici de la barana fins a l’entrada del carrer Buxadé. L’actuació implicarà la retirada del paviment de pedra actual, molt malmès, i la col·locació d’un nou paviment de pedra granítica com el de la resta de la plaça.

Les obres de millora obligaran a tallar durant 15 dies l’accés dels vehicles al carrer Buxadé des de la plaça de Sant Pere, de manera que els cotxes que arribin a la plaça hauran de sortir-ne a través del carrer Balmes, que serà de doble sentit mentre duri l’actuació.


Actuacions d’embelliment de la plaça


Després que l’any 2020 s’eliminés la zona d’aparcament de zona blava a la plaça de Sant Pere amb l’objectiu de reduir el trànsit i guanyar espai per als vianants, al llarg d’aquest any s’hi han fet diverses actuacions d’embelliment de l’espai. La més destacada va ser la pintada d’unes siluetes patumaires als murs de la plaça, especialment al llarg de la barana, el passat mes de juny. També es va repintar el fanal i alguns elements de la façana de la casa consistorial com l’escut de la ciutat i també es van reparar les escales d’accés a l’església de Santa Eulàlia.

 
Participació