1 de 10
CULTURA

El Teatre Municipal de Berga acull el musical «La Bella i la Bèstia» de la companyia teatral Munt d’Arts

Serà aquest dissabte i diumenge, 6 i 7 de novembre, i comptarà amb una vintena d’actors i actrius berguedanes

La Bella i la Bèstia | Munt d'Arts
per Roger Simon, Berga, Catalunya | 5 de novembre de 2021 a les 13:11 |
Aquest article es va publicar originalment el 5 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La ciutat de Berga, de la mà del Teatre Municipal, acull aquest dissabte i diumenge, 6 i 7 de novembre, el musical “La Bella i la Bèstia”, de la companyia teatral Munt d’Arts, formada per una vintena d’actors i actrius berguedanes. A les 19 hores del dissabte es farà l’estrena, i l’endemà a les 18 hores es repetirà el musical. La reserva d’entrades es fa a través dels telèfons mòbils 630 75 02 97 i 692 80 21 75 i tindrà un preu de 12 euros (entrada general) i 6 euros (fins a 12 anys).

“La Bella i la Bèstia” es tracta d’una adaptació del tradicional conte francès conegut per la versió cinematogràfica de Disney. “Un poblet molt tranquil i amable, un castell encantat, uns treballadors i treballadores atrapats, un príncep i una jove somniadora es veuen amenaçats per un conjur que només l’amor podrà trencar abans que caigui l’últim pètal d’una rosa amagada”.

 

 

Participació