El Consell contractarà un tècnic per posar sobre paper les accions del Pla de Reactivació Econòmica

El president comarcal, Josep Lara, ha exposat que “hi ha coses que van coixes i que es poden millorar”

Redacció
04 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:35h
Consell d'alcaldes celebrat aquest dijous a Avià
Consell d'alcaldes celebrat aquest dijous a Avià | Roger Simon
Josep Lara, president del Consell Comarcal del Berguedà, ha informat durant la reunió del consell d’alcaldes berguedans celebrat a Avià que l’ens contractarà un tècnic “per dedicar-se exclusivament a fer la feina de posar sobre paper com s’han de dur a terme les accions del Pla de Reactivació Econòmica del Berguedà. El Consell hi destinarà 100.000 euros del seu pressupost.

El president comarcal ha exposat que a la comarca “turísticament s’ha fet bona feina, però hi ha coses que van coixes” i que es poden millorar. D’aquí la necessitat de disposar d’un nou pla estratègic comarcal consensuat amb el sector empresarial. Lara ha dit que aquest pla s’ha de materialitzar fent pinya i seguint l’exemple d’altres accions d’interès comarcal que s’han tirat endavant gràcies al consens polític. “Hem de fer un front comú i acabar de madurar-ho”, ha remarcat Lara.

Per la seva banda, Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, ha anunciat que pròximament se celebrarà una reunió amb els representants de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (ACEB) per acabar de definir les accions que es prioritzen. Vall ha indicat que les propostes del Pla de Reactivació Econòmica es faran arribar als ajuntaments per tal que els representants del món local berguedà “hi facin les seves aportacions”.