El Punt de Voluntariat del Berguedà organitza cursos per formar els membres de les entitats

L’objectiu és ajudar-los a optimitzar i millorar el funcionament de les seves respectives associacions

Redacció
04 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:48h
Consell Comarcal del Berguedà
Consell Comarcal del Berguedà | CC Berguedà
El Punt de Voluntariat del Berguedà, situat a l’Oficina Jove (carrer Pere III, número 5 baixos de Berga) organitza dos cursos per formar els membres de les entitats del Berguedà amb l’objectiu d’ajudar-los a optimitzar i millorar el funcionament de les seves respectives associacions.

La primera formació se centrarà en les obligacions fiscals de les entitats i tindrà lloc el dia 13 de novembre a la seu del Consell Comarcal del Berguedà (carrer Barcelona, 49 de Berga) de les 9:00 h a les 13:00 h. Professionals de l’entitat Lliure al Sol explicaran totes les eines disponibles per garantir el bon funcionament econòmic i tributari de les entitats.

La segona formació es farà entre el 15 i 28 de novembre en format online a convenir per cadascun dels participants amb una única sessió el dia 15 de les 18:00 h a les 19:00 h. En aquest cas, especialistes de l’entitat Colectic, oferiran tot un seguit d’eines i recursos per millorar l’apartat comunicatiu de les entitats, millorant la seva visibilitat i facilitant l’adhesió de nous membres.

Aquests cursos s’inclouen dins el catàleg de serveis que ofereix anualment el Punt de Voluntariat del Berguedà, on destaca principalment l’assessorament a les entitats en qualsevol matèria que els afecti (tràmits, busca de socis, fundació, ajuda en realitzar activitats).

Aquest tipus de cursos, totalment gratuïts, s’aniran realitzant de forma periòdica amb l’ajuda de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària que ajuda a cofinançar-los conjuntament amb el propi Consell Comarcal. La data màxima d’inscripció és el pròxim dimecres 10 de novembre i es pot fer a través d’aquest enllaç.