Set medalles per als equips del JAB Berga al Campionat de Catalunya de Cros

La segona posició de l’absolut masculí i la tercera del femení els ha permès la classificació per al Campionat d’Espanya a Sevilla

02 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:10h
Equip absolut femení del JAB Berga
Equip absolut femení del JAB Berga | JAB Berga
El JAB Berga va aconseguir aquest diumenge, 31 d’octubre, set podis en el Campionat de Catalunya de Cros que es va disputar a Calonge (Girona), amb la participació d’un miler d’atletes de tot el país de les millors formacions catalanes.

L’equip absolut masculí va finalitzar en segona posició darrera de l’Hospitalet Atletisme. Ho va fer amb Genis Grau (7è), Pol Raich (25è), Genaro Pizarro (27è), Victor Aguilera (31è), Roger Comellas (32è) i Oscar Rodriguez (43è).

Pel que fa a l’equip absolut femení, els bons resultats de la Carla Esclusa (14a), Vanesa Chirveches (21a), Marta Palau (22a), Ariadna Arisó (25a), Ariadna Garcia (26a), Susagna Rodriguez (29a) i Gemma Santacreu (34a) les va permetre pujar al tercer calaix del podi. En aquesta categoria, el club vencedor va ser el Club Avinent Manresa, seguit del Club Atletisme Vic.

L’equip sub23 femení del JAB Berga es va proclamar campió amb la Carla Esclusa (5a), Ariadna Arisó (7a), Ariadna Garcia (8a) i Gemma Santacreu (10a). Tercera posició de les sub14, amb Aina Roca (4a), Queralt Bartoló (23a), Monica Canal (25a), Clara Sistach (27a), Berta Boix (29a) i Nuria Vilardaga (39a). Tercera posició dels sub14, amb Roc Bartoló (10è), Marc Aymerich (23è), Marc Mir (31è) i Bernat Pellicer. Sisena posició de les sub12, amb Marta Mellado (30a), Bruna Font (31a), Ània Dalmau (34a) i Aina Coronado (69a).

També cal destacar les bones actuacions individuals en la cursa sub18 masculí de Gonçalo Sousa (2n) i Guim Camprubí (31è); en la cursa sub16 femení d’Aina Civil (43a) i Berta Rota (44a); en la cursa sub16 masculí de Pau Sistach (24è) i Ferran Sala (72è); i la cursa sub12 masculí de Marc Vazquez (3r).

L’equip absolut masculí va finalitzar en segona posició.  Foto: JAB Berga

Amb aquests resultats, el JAB Berga ha classificat dues formacions (l’absolut masculí i l’absolut femení) per participar en el Campionat d'Espanya de cros per a clubs que es disputarà el 21 de novembre a Santiponce (Sevilla).