SALUT

Els infants ingressats a l’Hospital Sant Bernabé de Berga podran veure pel·lícules gratis

El centre hospitalari ofereix un codi per accedir, des del seu dispositiu mòbil, a un catàleg amb una vuitantena de films

per Redacció, Berga, Catalunya | 29 d'octubre de 2021 a les 16:17 |
Projecte internacional Film in Hospital | HSB
L’Hospital Sant Bernabé de Berga s’adhereix al projecte internacional “Film in Hospital” perquè els infants ingressats puguin veure pel·lícules de manera gratuïta. Es tracta d’un projecte, nascut fa tres anys, amb la voluntat que els infants ingressats en centres sanitaris o que estan fent recuperació a casa, puguin accedir de forma gratuïta a un ampli catàleg audiovisual, amb pel·lícules i curtmetratges adaptats a la seva edat.

L’Hospital de Berga és un dels 11 centres catalans que s’han adherit a aquest projecte que ja està funcionant a Bèlgica, Suècia i Croàcia, i al qual s’han afegit també Catalunya, Eslovènia i Itàlia. El programa és per a infants d'entre 3 i 16 anys i hi ha films recomanats per a cada grup d'edat.  


En total, més d’un centenar d’aquests països ofereixen un catàleg gratuït amb unes 80 pel·lícules disponibles. A l'Hospital de Berga, els infants que ingressen reben un codi personal amb el qual poden accedir a l'oferta de “Film in Hospital” des del seu propi dispositiu mòbil. A més, aquest codi continua vigent durant uns mesos quan l'infant ja pot tornar a casa. 
 

 

Participació