Detenen una dona implicada en dos robatoris amb força a dues cases de Berga

Tots dos fets van ser al mateix dia 7, un a la urbanització Pedregals, i l'altre a la urbanització Casampons

Redacció
29 d'octubre del 2021
Actualitzat a la 13:49h
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Josep M Montaner
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Berga van detenir, aquest dijous, una dona de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veïna Badalona, com a presumpta autora de dos delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa.

La detenció és el resultat d'una investigació oberta el passat 7 d'octubre arran de dos robatoris amb força a l'interior de dues cases de Berga, un d'ells en grau de temptativa. Tots dos fets van ser al mateix dia 7, un a la urbanització Pedregals, on els lladres no van aconseguir accedir a l'interior de la casa, i l'altre a la urbanització Casampons, on van forçar una finestra i es van emportar joies i diners en efectiu.

Després de diverses indagacions els investigadors van concloure que tots dos robatoris havien estat comesos pels mateixos autors. El grup estava compost per tres homes, els encarregats d'abordar les cases, i una dona, la conductora del vehicle encarregada de recollir els lladres un cop finalitzat el robatori.

La investigació va permetre ahir detenir la dona a Badalona. El cas continua obert per tal d'identificar i detenir els altres tres implicats. La detinguda passarà durant les pròximes hores a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Berga.
 
Arxivat a