Manel Alías torna a Catalunya després de gairebé 7 anys com a corresponsal a Rússia

El periodista de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou ho ha anunciat a les seves xarxes socials

25 d'octubre del 2021
Actualitzat el 26 d'octubre a les 11:26h
Manel Alías
Manel Alías | CCMA
Després de gairebé set anys d’ençà que Manel Alías fos nomenat nou corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Moscou (Rússia), el periodista berguedà torna als estudis de Sant Joan Despí. Set anys des que Alías va decidir començar aquesta nova aventura, un cop la cadena va decidir obrir la delegació de Rússia. El periodista ha anunciat la seva tornada a través de les xarxes socials, on ha informat que “aquesta és l’última setmana a Rússia com a corresponsal”.
 
Ara, Alías ha publicat el llibre “Rússia, l’escenari més gran del món” on recull les experiències personals i professionals més extraordinàries que ha viscut i que ajuden a entendre el país en la seva complexitat.

L’autor rastreja amb olfacte de reporter els grans temes que singularitzen aquest país de guerra i poesia, però també els fets quotidians més propers, els que afecten els seus veïns i a ell mateix, i que resulten igualment portentosos als ulls dels lectors. Història, literatura, política, tradició, clima extrem, conflicte... Aquesta és la matèria primera sobre la qual Manel Alías construeix el relat polièdric d’un territori i una gent fascinants.