OBRES

Berga portarà a terme les obres de pavimentació del camí de Mas d’en Bosc aquest dijous

L’actuació comportarà afectacions d’accés i aparcament al carrer Pare Coll

per Redacció, Berga, Catalunya | 20 d'octubre de 2021 a les 13:13 |
Obres de pavimentació del camí de Mas d’en Bosc | Ajuntament de Berga
L’Ajuntament de Berga preveu portar a terme, aquest dijous, la pavimentació del tram inicial del camí que surt de l’Escola Xarxa, al final del carrer Pare Coll, i que dona accés a les masies de La Torre de Carcaiol, El Casó, Cal Graner i Mas d’en Bosc.

Es tracta d’un camí majoritàriament de formigó, considerablement degradat en alguns punts, que es pavimentarà en un tram inicial de 550 metres. La durada prevista dels treballs serà d’una jornada i comportarà algunes restriccions d’accés i aparcament al carrer Pare Coll. L’actuació s’emmarca en el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Berguedà i l’Ajuntament de Berga aprovat pel plenari municipal el passat mes de setembre per a la regulació de les intervencions en el marc de les actuacions de millora i manteniment de camins de la xarxa veïnal i rural del Berguedà 2021.


Camí tallat al llarg del dijous


Aquests treballs comportaran que el tram de camí quedi tallat al pas de vehicles durant bona part de la jornada de dijous i també hi haurà afectacions per accedir a l’Escola Xarxa. En concret, entre les 6 h i les 20 h, estarà prohibit l’estacionament de vehicles entre la porta d’accés del pàrquing superior del centre educatiu fins al final del voral que dona accés a les masies existents al lloc.


Tot i que els vehicles podran accedir fins a la porta d’accés a l’escola, no es podrà estacionar. Per això, es recomana evitar els desplaçaments amb vehicle pel carrer Pare Coll. També estarà prohibit l’accés a peu a través del camí procedent del carrer Gósol.

Finançament conjunt


Les actuacions de millora tenen un cost de 38.143,42 € (IVA inclòs), dels quals 20.000 € els aporta el Consell Comarcal del Berguedà, com a part d’una la subvenció de 242.079 € per a la millora de camins provinent de la Generalitat de Catalunya, que també ha permès fer actuacions en altres municipis de la comarca. L’aportació de l’Ajuntament de Berga és dels 18.143,42 € restants.
 
 

 

Participació