Més de 400 persones participen en la tercera Cursa de la Dona de Berga contra el càncer de mama

La iniciativa impulsada per Ginkgo va obtenir una bona participació i espera reunir-ne més en les pròximes edicions

18 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:25h
3a edició de la Cursa i Caminada Familiar de la Dona de Berga
3a edició de la Cursa i Caminada Familiar de la Dona de Berga | Ginkgo
La tercera edició de la Cursa i Caminada Familiar de la Dona de Berga va comptar aquest diumenge amb més de 400 persones. Dones, i també homes, de totes les edats es van posar la samarreta verda de la cursa i es van sumar de nou a la iniciativa de Ginkgo per donar suport a la lluita contra el càncer de mama i recaptar fons per a la investigació.

La presidenta de l’entitat, Aurora Fernández, ha valorat a NacióBerguedà que la jornada “va ser un èxit perquè es van vendre 600 camisetes de les 1.000 que tenien previstes”. Tot i això, Fernàndez considera que per les pròximes edicions “els clubs d’atletisme de la comarca es conscienciïn de la importància d’activar als seus socis en participar en les curses solidàries”.
 
L’aportació aconseguida amb els donatius de la cursa i la caminada es destinaran, un cop contats, a l’IBIDELL, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge.

Enguany, el temps va acompanyar favorablement, i els participants van poder gaudir d’un bon matí caminant amb família. La cursa va sortir a les 10 hores del matí de la Font del Ros i es va dirigir cap a la depuradora. D’allà es va resseguir la Serra de Noet fins a Sant Bartomeu de la Valldan. Sis quilòmetres planers i aptes per a tota mena d’edats.

Ginkgo - APAC del Berguedà és una associació de persones afectades de càncer que treballa per aconseguir la millora de l'atenció que reben els pacients i el seu entorn a l'hora d'afrontar les malalties oncològiques a través d'una actitud dinàmica i positiva. Enguany, Ginkgo ha celebrat els 10 anys de vida amb l'objectiu de continuar recaptant fons per a la investigació oncològica i donant suport als afectats. 
 
Arxivat a