Obertes les inscripcions per participar en la Fira de Sant Martí de Puig-reig

La pròxima edició de la fira del comerç i productors se celebrarà el dissabte 13 i diumenge 14 de novembre

Redacció
14 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 18:14h
Fira de Sant Martí a Puig-reig, en una altra edició
Fira de Sant Martí a Puig-reig, en una altra edició | Pilar Màrquez Ambròs
L’Ajuntament de Puig-reig i la Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig obren el període d’inscripcions de la Fira de Sant Martí d’enguany. El consistori i l’associació fan una crida a firaires, productors i artesans a participar en la pròxima edició de la fira del comerç i productors que se celebrarà el dissabte 13 i diumenge 14 de novembre.

L’organització proposa, enguany, canvis a la Fira, i aposta per productors locals i els valors de qualitat, autenticitat i singularitat que aporten. Els interessats a participar-hi han de tramitar una inscripció. Les places són limitades i el termini per haver enviat la instància amb el full d’inscripció i el pagament de la fiança finalitzarà el dia 29 d’octubre de 2021.

La Fira es desenvoluparà als carrers Major i Llobregat, es tancarà la carretera i es crearà un recinte firal on es faran diversos actes i espectacles per fer-la més atractiva a tots els públics i motivar la participació dels visitants: sardanes, desfilada de comerços, espectacles infantils, trobada i ballada de gegants, vermut musical, i parades de comerços i entitats al carrer.
Arxivat a