INNOVACIÓ

La Cambra i l’Agència impulsen assessorament en matèria d’innovació i digitalització per a empreses

La iniciativa convoca tres programes per ajudar a empreses berguedanes a millorar la seva competitivitat i solidesa

per Redacció, Berga, Catalunya | 14 d'octubre de 2021 a les 11:47 |
Assessorament en matèria d’innovació i digitalització per a empreses | Cambra del Berguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Cambra del Berguedà col·labora amb l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADB) en la posada en marxa de la iniciativa Innovació i Transformació Digital – Expandeix la teva empresa, un seguit d’actuacions per assessorar empreses berguedanes en matèria d’innovació i transformació digital amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat i solidesa.

Es convocaran 3 programes orientats a la innovació i la digitalització amb acompanyament personalitzat per a cada empresa participant. El primer d’ells, que arrencarà a partir del 2 de novembre, serà el d’assessorament expert en innovació, en el qual les empreses tindran l’oportunitat de reunir-se amb un expert/a que els ajudarà a identificar els factors de competitivitat del seu negoci i com millorar-los aplicant la innovació. Les inscripcions per a aquest programa es poden fer a través de l’espai web del programa i tancaran el pròxim 29 d’octubre.


Així mateix, en el marc d’aquesta iniciativa s’impulsarà també un segon programa centrat en la digitalització amb dues actuacions: una jornada sobre ciberseguretat i sessions d’assessorament en matèria de transformació digital empresarial.

Finalment, el tercer programa consistirà en dos tallers d’innovació i aplicació de la innovació amb l’objectiu de diagnosticar i implementar solucions tecnològiques a les necessitats de les empreses participants, que també rebran l’assistència d’una persona experta.


Esdevenir una eina de promoció econòmica


El programa resultat de la iniciativa de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, junt amb la col·laboració de Cambra del Berguedà vol ser una eina de promoció econòmica. A través dels tres programes que componen l’acció es pretén donar suport a tot el teixit productiu del territori en el procés de transformació digital i acompanyar a les empreses a introduir les millores tecnològiques i d’innovació necessàries per millorar la seva competitivitat i solidesa.

 

Participació