El pianista i compositor Albert Guinovart actuarà amb la Polifònica de Puig-reig

Serà un concert dins de la programació del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre

Redacció
13 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 17:25h
Albert Guinovart
Albert Guinovart | Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre
El pianista i compositor Albert Guinovart, nomenat finalista dels Premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música, actuarà aquest diumenge, 17 d’octubre, juntament amb la Polifònica de Puig-reig i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, al pavelló de Puig-reig. El concert forma part de la programació del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre.

El concert començarà a les set de la tarda i comptarà amb la presència del reconegut pianista i compositor. Els dos cors, sota la direcció d’Emmanuel Niubò i Xavier Puig, interpretaran obres del mateix pianista: el “Te Deum” i una selecció d’alguns dels seus musicals com Mar i Cel o Scaramouche. Al costat de la Polifònica, el cor lleidatà i Albert Guinovart hi actuaran com a solistes Roger Padullés i Mireia Dolç, l’organista Jordi Castellà i el percussionista Ramon Torramilans.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a Iglesias Fotògrafs de Puig-reig, o a través del web CodeTickets, al preu de 12 euros. A taquilla, les entrades tindran un preu de 15 euros.
 
Arxivat a