Xavier Tomasa s’adjudica, per segon any consecutiu, els 25 quilòmetres de la cursa OTSO d’Andorra

En la cursa dels 7 quilòmetres, el puig-regenc Roger Comellas va pujar al podi en segona posició

11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 16:16h
Xavier Tomasa s'adjudica els 25 km de la cursa OTSO d'Andorra
Xavier Tomasa s'adjudica els 25 km de la cursa OTSO d'Andorra | Comú d'Encamp
El Port d’Envalira d’Andorra ha estat el lloc on Xavier Tomasa (Ironwell Barcelona) ha sumat una nova victòria al seu caseller. Per segon any consecutiu, el corredor berguedà s’adjudica la prova OTSO dels 25 quilòmetres, amb un temps calcat el que va marcar l’any anterior (1 hora, 45 minuts i 29 minuts). La diferència entre els seus perseguidors va estar d’aproximadament 4 minuts de Joel Aubeso (01:49:21), en segona posició, i Josep Tatay (01:54:23), a 9 minuts, va completar el podi.

En la cursa dels 7 quilòmetres amb sortida des de l’aparcament de Grau Roig, un altre berguedà va pujar al podi. En aquest cas va ser el puig-regenc Roger Comellas. Amb una marca de 26 minuts i 31 segons, va aconseguir la segona posició de la prova darrera de Victor Blasi (00:25:39). 20 segons més tard, Sergi Garcia (00:26:50) va adjudicar-se l’últim calaix del podi.

La tercera cursa OTSO està organitzada pel Comú d'Encamp i OTSO Sport amb sortida des del centre d'Encamp i fins als 2.408 metres del Port d'Envalira.