L’Handbol Berga posa en valor l'esport femení amb un original i punyent espot promocional

“Volem trencar barreres, que les noies comencin a jugar en esports tradicionalment masculinitzats”

11 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:13h
Partit del Handbol Berga femení, al Pavelló Municipal
Partit del Handbol Berga femení, al Pavelló Municipal | Handbol Berga / Jaume Soler
L’Handbol Berga ha presentat, aquest diumenge, la campanya de l’Handbol femení, amb la presència de les integrants dels equips femenins del club, amb el cos tècnic, patrocinadors i regidors de la ciutat. Ho han fet a través d’un original i punyent espot promocional que ha elaborat el berguedà Pep Vendrell.

El president de l’entitat, Marc Pons, ha informat que “tot i ser un espot promocional, el que volem és trencar barreres, que les noies comencin a jugar en esports tradicionalment masculinitzats”. També ha valorat que amb aquest audiovisual “han volgut transmetre tot allò que hem arribat a sentir en les grades del pavelló, a casa i a fora són comentaris que es repeteixen i creiem que no haurien d’estar interioritzats en aquesta societat”.

Des de l’entitat han volgut donar-li una volta i rebatre totes aquestes crítiques i esperen que en els pròxims anys cap nena es quedi sense jugar a Handbol per falta d’equips, com en qualsevol dels esports que es practiquen a la comarca. Finalment, el president ha agraït a l’artífex del spot, Pep Vendrell, a la Judit Jordana i a totes les noies i nenes que hi ha participat, juntament amb el consistori berguedà i al gimnàs Tossalet per la cessió de les instal·lacions.



Aquest projecte va néixer fa 5 anys, quan la present junta va assumir la direcció del club i es va començar per la confecció d’equips femenins. Segons ha informat Pons, “aquesta llavor no la vam plantar nosaltres, sinó que estava plantada des de l’any 1975, quan una generació d’or va aconseguir guanyar els Campionats d’Espanya”. En aquesta línia, el club espera que d’aquí surtin noves generacions de noies que gaudeixin d’aquest esport.

 
Arxivat a