EDUCACIÓ

L'Escola Sant Salvador de Cercs disposarà d'un auxiliar de conversa en llengua anglesa

Serà a partir d’aquest curs amb l’objectiu d’estimular l’aprenentatge de les llengües i el coneixement d’altres cultures

L’Escola Sant Salvador de Cercs disposarà d’un auxiliar de conversa en llengua anglesa | Escola Sant Salvador
per Redacció, Cercs, Catalunya | 6 d'octubre de 2021 a les 17:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 d'octubre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Escola Sant Salvador de Cercs tindrà, a partir d’aquest curs, un auxiliar de conversa en llengua anglesa. En aquest sentit, el centre incorpora una persona amb l’anglès com a llengua materna que portarà a terme tasques d’assistència i suport a la docent a l’aula, a través de petits diàlegs, jocs de taula i lectures, i col·laborarà en l’elaboració de diferent material amb l’objectiu de desenvolupar la competència comunicativa i lingüística de l’alumnat en llengua anglesa.

L’auxiliar de conversa és un recurs per estimular l’aprenentatge de les llengües i el coneixement d’altres cultures. Dotar d’aquest servei a l’Escola Sant Salvador de Cercs ha de permetre desenvolupar un projecte innovador per la gestió de l’anglès com a llengua curricular, proporcionant a l’alumnat totes les competències lingüístiques.


Aquesta iniciativa, impulsada de forma conjunta amb tots els agents socials implicats amb l’escola com és el claustre de professores, l’associació de famílies d’alumnes i el mateix Ajuntament, respon a la voluntat conjunta d’oferir el màxim de serveis i recursos disponibles al centre docent com a eina clau de desenvolupament, de fixació de població al territori i equitat social.

Des de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola valoren molt positivament aquest projecte, ja que servirà per complementar l’activitat extraescolar d’anglès i posarà a l’abast de l’alumnat una eina més per facilitar l’obtenció de titulacions oficials en aquesta llengua.


L’Ajuntament de Cercs finança de forma íntegra el cost de la implantació del projecte a l’Escola Sant Salvadora apostant de forma ferma i decidia per l’escola pública i els recursos locals.
 

 

Participació