L’Escola Xarxa de Berga té 67 alumnes i 7 docents confinats per positius de Covid-19

A la resta de la comarca hi ha 6 alumnes i 1 docent més que estan seguint la quarantena

05 d'octubre del 2021
Escola Xarxa de Berga
Escola Xarxa de Berga | Escola Xarxa

Els positius per Covid-19 a les escoles del Berguedà segueixen creixent. Actualment a la comarca hi ha total de 73 alumnes i vuit docents confinats per positius de coronavirus. Però gairebé tots estan concentrades en una sola escola. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut, a l’Escola Xarxa de Berga hi ha un grup confinat, que representa 67 alumnes i 7 docents o personals d’administració.

Una xifra que aglutina gairebé tots els casos de la comarca. La resta d’escoles afectades no tenen cap grup confinat, però sí que tenen diversos alumnes i un docent seguint la quarantena. Aquests centres educatius són: l’Institut Guillem de Berguedà de Berga (2), l’Escola Santa Maria d’Avià (2), l’Escola Santa Eulàlia de Berga (2), i l’Escola Sant Joan de Berga (1).

Sigui com sigui, cal tenir en compte que aquestes dades són les que ofereix cada centre al Departament d’Educació i presenten alguns retards en la notificació i, a vegades, errors. En ocasions, per exemple, centres totalment confinats afirmaven que no tenien cap classe tancada o no s’hi havia detectat cap positiu.

Arxivat a