La Diputació organitza un taller de «Cuina sense pares» a Gironella

Serà aquest dimecres, 6 d’octubre, a les 9 del matí, a l’Institut Pere Fontdevila

05 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 11:13h
Un taller de
Un taller de | Ajuntament de Premià de Mar
La Diputació de Barcelona torna a posar en marxa els tallers de “Cuina sense pares” presencials, després que aquesta activitat s’hagués de posposar a causa de l’alerta sanitària del coronavirus. A Gironella tindrà lloc aquest dimecres, 6 d’octubre, a l’Institut Pere Fontdevila (c/ Pont de les Eres, 4).

Aquests tallers estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s’apropin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils a portar a terme, amb l’objectiu d’animar-los a posar-se el davantal. L’activitat té una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre l’alimentació i s’elaboren plats senzills, ràpids, saludables i econòmics.

Durant la classe pràctica també es difon el web Cuina Sense Pares, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat.

Aquests tallers també es faran durant l’octubre a 7 municipis més de Catalunya. Són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Calendari del mes d’octubre
Gironella, el dia 6 a les 9 h, a l’Institut Pere Fontdevila (c/ Pont de les Eres, 4).
Pineda de Mar, dos tallers els dies 13 i 20 a les 17 h, a l’Espai Jove Can Jalpí (c/ Sant Joan s/n).
Terrassa, el dia 15 a les 9 h, a l’Escola d’Adults La Llar (Placeta Rosa Puig, 1).
Mollet del Vallès, es realitzaran dos tallers els dies 19 i 26 a les 18 h, al CIRD Joana Bacala (c/ d’Àngel Guimerà, 11).
Granollers, el dia 18 es faran dos tallers, a les 9 h i a les 11:30 h, al Centre Vallès (c/ Veneçuela, 86).
Vic, es realitzaran tres tallers a les instal·lacions del PTT del c/ Indústria, 71. El dia 20, dos tallers, a les 9 h i a les 11:30 h. El dia 27, a les 8:30 h.
Cardedeu, dos tallers, el dia 27 a les 12 h i el dia 29 a les 9 h al Museu Arxiu Tomàs Balvey (c/ Dr. Daurella, 1).
Sant Vicenç de Castellet, el dia 27 a les 17 h, al Casal de Joves el RKÓ (c/ Gran, 103).
 
Arxivat a