El carrer Major de Berga s’omple de bolets i artesania en la celebració de la Berga Bolet

L’edició d’enguany ha recuperat la cercavila pels carrers del nucli antic de la ciutat

Redacció
03 d'octubre del 2021
Trobada micològica de la Berga Bolet
Trobada micològica de la Berga Bolet | Ajuntament de Berga
La Berga Bolet ha omplert els carrers i places del centre històric de la ciutat de parades, productes i activitats relacionades amb el món dels bolets. La mostra també ha comptat amb actes culturals per omplir de vida els racons del carrer Major.

Bolets gegants han aparegut en alguns espais de l’eix comercial del carrer Major. Es tracta de peces pintades amb diversos motius decoratius per artistes de les entitats Dones d’Art, Verdaguer 7 i l’Associació de Veïns del carrer Major. La Berga Bolet també ha comptat amb parades de bolet fresc i productes relacionats amb el món boletaire com per exemple cistells, llibres, olis, a la placeta Ciutat i la plaça de Sant Joan.

La Gosolana, el Cabrer de la Bauma dels Encantats i el nan “Tocat del Bolet” de Montmajor han fet un tomb omplint d’alegria els carrers i places del carrer de la Ciutat amb l’acompanyament musical de l’Escola Municipal de Música de Berga.

Una altra de les activitats incloses en la Berga Bolet ha estat la trobada micològica, a càrrec de l’Agrupació Micològica del Berguedà. Es tracta d’una activitat per divulgar el coneixement sobre les característiques i la tipologia de bolets que trobem als boscos.

1a Fira d’artesania
Roba, complements, ceràmica i joieria són alguns dels productes que han estat exposats en les parades de la plaça de Sant Pere en el marc de la celebració de la 1a Fira d’Artesania de Berga. És una mostra per potenciar els valors dels oficis artesans dignificant l’art i l’artesania davant dels productes industrialitzats en sèrie.

La mostra també ha inclòs activitats i tallers relacionats amb el fang, la ceràmica, el dibuix i la cistelleria, així com demostracions d’ofici vinculades a la marroquineria i el torn de fang.
Arxivat a