Troben mort el veí de 55 anys de Vallcebre desaparegut des de feia dues setmanes

L’Ajuntament de Vallcebre ho ha fet públic a les seves xarxes socials

30 de setembre del 2021
Actualitzat a les 22:27h
Troben mort el veí de Vallcebre desaparegut des de feia dues setmanes
Troben mort el veí de Vallcebre desaparegut des de feia dues setmanes | Cedida
Troben mort el veí de 55 anys de Vallcebre desaparegut des de feia dues setmanes. L’Ajuntament de Vallcebre ho ha comunicat a les seves xarxes socials, després que aquest dijous al vespre trobessin un cadàver d’un home a l’interior d’una bassa. En el missatge s’ha informat que el cos trobat era el del Pere. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, la identificació oficial del cadàver no es farà fins d’aquí unes hores.

En el comunicat del consistori a les xarxes socials, lamenten la mort i agraeixen la tasca feta pels Bombers, els Mossos d’Esquadra i “especialment a les persones voluntàries del poble i de municipis veïns que durant les darreres setmanes han ajudat a buscar-lo”.

Els Bombers i els Mossos d’Esquadra portaven dues setmanes buscant el veí de Vallcebre que va desaparèixer el dissabte, 18 de setembre, a les 7 del matí. Dues setmanes després buscant-lo, primer, per Vallcebre, i més tard, per tot l’Alt Berguedà, aquesta tarda l’han trobat sense vida a l’interior d’una bassa de Vallcebre.