MÚSICA

La segona edició del Festival Nyàmera aposta per combinar paisatge i cultura a Casserres

Se celebrarà aquest dissabte, 2 d’octubre, al Parc dels Avets del municipi

per Redacció, Casserres, Catalunya | 30 de setembre de 2021 a les 17:21 |
La cantant Joina actuarà al Parc dels Avets de Casserres | Carles Figuls
El Festival Nyàmera aterra aquest dissabte, 2 d’octubre al Parc dels Avets de Casserres. L'espectacle musical arriba a la seva segona edició donant l'oportunitat de gaudir del paisatge del Berguedà i de les propostes musicals del seu cartell on s’hi troba l'australià Steve Smyth i les formacions Tacho i Joina. L'entrada és gratuïta.

El Nyàmera és un festival de descobertes per al públic de la Catalunya Central i aposta per despertar la curiositat i sorprendre gràcies a la singularitat de les seves propostes. La jornada començarà a les 12:30 hores amb Steve Smyth. El cantant de la costa sud d'Austràlia portarà el seu directe "una barreja d’energia visceral i una íntima dolçor".


A la tarda, cap a dos quarts de sis, es combinaran dos concerts plens de potència, ritmes lleugers i frescor amb les joves formacions de Tacho i Joina. Tacho és un cantant i compositor que porta sobre l'escenari diferents estils, des del pop fins als estils africans, passant pel rhythm and blues o el jazz. Tots aquests estils els utilitza per emocionar amb les seves cançons plenes de calidesa i delicadesa i acompanyades d'un ventall de músics.

Per últim, a les 19:30 hores, i per tancar el Festival d'enguany, es presentarà a Joina, l'artista empordanesa i la seva formació amb la proposta de diverses influències musicals modernes com el pop, el rap i el hip hop que l'han portat a construir una dimensió pròpia a la seva formació.


El festival està organitzat conjuntament per l'Associació República Cultural del Berguedà i l'Ajuntament de Casserres i compta amb la col·laboració de diverses persones voluntàries de la comarca que pretenen portar el Festival Nyàmera a consolidar-se dintre del calendari cultural de la Catalunya Central, amb una aposta col·laborativa, de presència de la creativitat local per a desenvolupar diferents apostes culturals al llarg de l'any al Berguedà.
 

 

Participació