Montse Venturós: «Si no som nosaltres, qui?»

La CUP finalitza la campanya assegurant que les seves propostes no són "promeses electorals" sinó una "manera de fer política"

Aida Morales
22 de maig del 2015
Actualitzat a les 22:17h
La candidata de la CUP a l'alcaldia de Berga, Montse Venturós
La candidata de la CUP a l'alcaldia de Berga, Montse Venturós | Pere Gendrau

La candidata de la CUP a l'alcaldia de Berga, Montse Venturós Foto: Pere Gendrau


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga ha tancat aquest divendres la campanya electoral davant d'una cinquantena de persones, definint una postura optimista i combativa. “Si no és ara, quan?; si no som nosaltres, qui?”, ha declarat la cap de llista, Montse Venturós, que ha assegurat que, les propostes de la Candidatura no són, en cap cas, “promeses electorals”, sinó una “manera de fer política”. 

Durant la tarda, la CUP ha ofert coca i xocolata i ha explicat els eixos fonamentals del seu programa a les persones que passejaven pel carrer major. Entre aquests, segons ha destacat la candidata a l'alcaldia, portar a terme processos participatius, la remunicipalització dels serveis, l'educació, la cultura, la revitalització del barri vell o la salut, entenent aquest concepte en un sentit global. Venturós també ha parlat del deute municipal, sobre el qual ha dit que la CUP impulsarà una auditoria, "tant si governa com si no", així com promourà polítiques per rehabitar els habitatges buits i els pisos dels bancs.

 

Públic assistent a l'acte de final de campanya de la CUP a Berga Foto: Pere Gendrau

La feina serà, segons ha dit, una de les principals preocupacions de la Candidatura.  Per això, Venturós ha assegurat que el partit defensarà “el comerç de proximitat”, la indústria o un mercat municipal. Davant de tot això, però, ha rebutjat confiar en cap “projecte salvador” que, fent referència implícita al Parc de la Natura, “arribi aquests dies de campanya”. 

I tot això, ha afirmat, “des de dins cap a a fora, i des de fora cap a dins”, ja que l'objectiu és “avançar en la construcció d'un nucli essencial de dignitat a Berga”. L'acte de cloenda de campanya de la CUP ha finalitzat amb una voluntat clara de continuar fent feina, tot i que també amb il·lusió i expectatives altes pel que fa als resultats a què el partit pot optar de cara a les eleccions municipals d'aquest proper diumenge 24 de maig.
 

Resultats de les eleccions municipals 2011 al Berguedà, municipi per municipi

Resultats de les eleccions municipals a Berga, 2007 i 2011

 

La candidata de la CUP, Montse Venturós, conversant abans de la seva intervenció Foto: Pere Gendrau

Arxivat a