La Festeta de la Cervesa de Cal Rosal celebra la tercera edició amb una proposta musical de qualitat

Els prestigiosos músics Llibert Fortuny i l’hongarès Gergo Börlai actuaran dissabte a la nit

24 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:42h
Festeta de la Cervesa, en una altra edició
Festeta de la Cervesa, en una altra edició | Ajuntament d'Olvan
El Mercat del Bolet de Cal Rosal acollirà la tercera edició de la Festeta de la Cervesa el proper cap de setmana, 25 i 26 de setembre. Una iniciativa que amb el pas dels anys ha anat agafant cos i l’èxit dels darrers anys ha confirmat que la fórmula funciona: mercat del bolet, festa de la cervesa i música en directe en un entorn familiar.

En aquesta tercera edició, es manté el format quant a oferta musical, cervesa i pintxos gastronòmics. A més, la Festeta fa un salt important de qualitat, portant actuacions amb formats més amplis i mantenint i ampliant el nivell de les propostes musicals. És en aquestes on es poden veure les principals novetats d’aquest 2021, amb un cartell amb iniciatives fresques, renovadores i altres complements consolidats i de renom.

Dissabte 25, obrirà escena el directe electrònic de Mogambo, una iniciativa musical creada per Quico Puig a la qual s’hi afegeix el bateria gironellenc, Òscar Pardo. A continuació, els seguirà Llibert Fortuny i el bateria hongarès Gergo Börlai, dos músics de gran renom. Fortuny ja va actuar l’any anterior amb una gran resposta del públic. Enguany ho fa acompanyat d’un dels bateries de més prestigi d’Europa.

L’endemà a partir de les 12, a l’hora del vermut, apareixerà l’irlandès Matthew McDaid i el gironellenc, Guillem Jodar, una proposta d’elevada qualitat musical.
La festa de la cervesa és un espai de tast de cervesa artesana i dels pintxos que elaboren els restaurants de Cal Rosal. Es tracta d'un esdeveniment que forma part del Mercat del Bolet i que, en definitiva, busca atraure nous públics en un entorn dominat pels productes gastronòmics de proximitat.