1 de 10
INVERSIONS

L’ACA invertirà en el manteniment, la conservació i la seguretat de la presa de la Baells

També s’aplicarà a Sant Ponç, la Llosa del Cavall, Darnius Boadella, Sau, Foix, Siurana i Colomers

Presa de la Baells | Arxiu
per Redacció, Cercs, Catalunya | 23 de setembre de 2021 a les 13:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de setembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha posat a licitació un contracte per a millorar la seguretat, el control i la conservació de les preses que gestiona de manera directa, amb un pressupost de licitació de 4,3 milions d’euros. Es poden presentar ofertes fins el 18 d’octubre i el contracte tindrà una durada de dos anys.

Aquest és el primer contracte marc que licita l’administració hidràulica en aquest àmbit i s’aplicarà a les preses la Baells, Sant Ponç i la Llosa del Cavall, juntament amb els de Darnius Boadella, Sau, Foix, Siurana i Colomers.


L’objectiu d’aquest contracte marc és dur a terme, de manera global, unificada i aplicant una metodologia comuna, les revisions per a evitar errors de funcionament o seguretat, actuacions de manteniment per a garantir la correcta operativitat dels òrgans de desguàs, així com també assistències tècniques en relació amb fets que puguin tenir lloc de manera no previsible.

Fins ara, el conjunt de tasques de comprovacions, conservació i seguretat s’han vingut gestionant mitjançant contractacions de suport específiques, sota la supervisió dels tècnics de l’ACA. Aquest contracte marc permetrà aglutinar la major part de necessitats objecte d’externalització en un mateix marc regulador i d’actuació, optimitzant, així, la gestió, els processos i els resultats a obtenir.   

 

Participació