Consulta els recorreguts dels Passacarrers de Patum

L'itinerari i el mapa de les Passades de dimecres i dissabte

Redacció
22 de maig del 2015
Actualitzat el 24 de maig a les 20:13h
990_1432311975passacarrers_dimecres
990_1432311975passacarrers_dimecres
Tocades les 12.00 del migdia del proper 3 de juny, Berga viurà el tret de sortida de la Patum 2015. Com cada any, la plaça de Sant Pere s'omplirà per veure sortir el Tabal i els quatre Gegants, al so de la Banda de l'Escola Municipal de Música de la ciutat. La festa, però, continuarà a partir de les 20.00 del vespre on, des de la mateixa plaça, començarà el Passacarrers amb Maces, Guites, el Tabal i els Gegants Vells, acompanyats per la Cobla Pirineu. 

El primer salt de dimecres 3 de juny es farà a la plaça de Sant Pere i serà en honor a l'Ajuntament. El segon i el tercer, que es faran al mateix lloc, tindran com a figures honoràries el secretari i el regidor del Partit Popular català (PPC), Joan Antoni López Noguera que, tot i voler que el seu salt fos als Jutjats en "honor" a la Junta Electoral, no se li va concedir ja que, aquest dia, no hi serà presencialment

A partir d'aquí, s'anirà resseguint un recorregut que passarà pel carrer de Castellar del Riu, Pietat, Pinsania, carrer de l'Om, Buxadé, Doctor Saló, Balmes, plaça Viladomat, passeig de la Indústria, Ronda Moreta, carrer Mossèn Huch, plaça Maragall, Sant Francesc, plaça de la Creu, plaça dels Països Catalans, carretera de Solsona, Gran Via i, finalment, els Tirabols a la plaça de Sant Joan i Sant Pere. Tots aquests salts, un total de 21 i dos Tirabols, es faran davant dels domicilis de les autoritats locals. 

De cara a dissabte 6 de juny, els 16 salts i dos Tirabols es faran a les places de la població i en honor als Administradors. La Passada començarà a les 19.30 hores del vespre des de la plaça de Sant Pere i s'enfilarà fins a la plaça de Santa Magdalena. A partir d'aquí, anirà fins a l'Hospital, a la plaça Viladomat, a la plaça Doctor Saló, a la placeta Ciutat, a la de Sant Ramon, del Forn, Sant Francesc i Sant Joan i a la de les Fonts. Després, i en honor d'Antoni Mas i Marta Barranco, s'anirà fins a la ronda Moreta. A continuació, fins al carrer Bruc per commemorar Sergi Garcia i Carla Magem, també administradors. Es passarà per Gran Via en honor a Jordi Martín i Eva Barniol i, finalment, fins al passeig de la Pau per fer honor a Marc Elias i Anna Itó. El darrer salt serà a la plaça de la Creu, des d'on es donarà sortida als Tirabols de la plaça de Sant Joan i de Sant Pere. 
 

Recorregut del Passacarrers de dimecres

Recorregut del Passacarrers de dissabte

Arxivat a