L’Hotel d’Entitats de Berga seguirà vacunant sense cita prèvia durant el setembre

A la Catalunya Central també se n’administraran al Recinte Firal L’Escorxador d’Igualada, al Palau Firal de Manresa, i al Recinte Firal El Sucre de Vic

10 de setembre del 2021
Actualitzat a les 10:31h
Vacunació contra el coronavirus
Vacunació contra el coronavirus | Josep M Montaner
El Departament de Salut continuarà vacunant a l’Hotel d’Entitats de Berga sense cita prèvia durant tot el mes de setembre. L’horari establert serà dimarts, dimecres, dijous i divendres de 9 del matí a les 13 hores del migdia. A la Catalunya Central també se n’administraran al Recinte Firal L’Escorxador d’Igualada, al Palau Firal de Manresa, i al Recinte Firal El Sucre de Vic.

A partir de dilluns de la setmana vinent, Salut obre punts de vacunació sense cita a les universitats de la Catalunya Central. Un equip de vacunació s’instal·larà al vestíbul de l’edifici de la UPC a Manresa i durant tota la setmana vacunaran a professorat i estudiants que encara no portin la vacuna. S’administraran dosis del dilluns, 13 de setembre, al divendres 17, de 12 a 15 hores. En les properes setmanes s’hi sumaran els campus de Vic i Manresa de la UVic-UCC i el campus d’Igualada de la Universitat de Lleida.

A Vic es destinarà un dia a la vacunació sense cita prèvia a les seves instal·lacions. Serà dimecres que ve, de 12 a 16 hores. A Igualada serà el dimarts, 21 de setembre, de 12:30 a 17:30 hores al Pla de la Massa, i el 8 i 22 de setembre de 12 a 16 hores a La Teneria.

Finalment, la Fundació Universitària de Manresa de la UVic-UCC acollirà vacunació la setmana del 20 de setembre en franja horària del migdia, tot i que encara cal definir l’espai on es farà la vacunació i els dies previstos.
 
Arxivat a