Berga viu una nova edició de la Gala de Queralt

L’acte d’homenatge als berguedans i berguedanes que han perdut la vida a causa de la Covid-19 tindrà lloc a dos quarts d’una

07 de setembre del 2021
Actualitzat el 08 de setembre a les 9:26h
Gala de Queralt 2020
Gala de Queralt 2020 | Pilar Màrquez Ambròs
Berga viurà una nova edició de la Gala de Queralt aquest dimecres, 8 de setembre. La celebració començarà a les 9 del matí amb una missa que es farà a la Cova de la troballa i també hi haurà volada de parapents.

A continuació, a dos quarts de dotze, hi haurà una missa solemne cantada per l’Orfeó Berguedà a l’església del santuari. Durant l’ofici es farà l’entrega de les orenetes als capitans i capitanes de l’any passat i es nomenarà les persones que n’agafaran el relleu l’any 2022. Les d’enguany seran Òscar Garcia i Neus Ribera, Josep M. Rossinyol i Núria Rodriguez-Arias, Jana Minoves, Anna Orriols, Marc Artigas i Ot Vilella.

Després de la missa hi haurà l’acte d’homenatge als berguedans i berguedanes que han perdut la vida a causa de la Covid-19. Tot i això, el 31 d’agost es van iniciar els actes de la novena Gala amb la celebració de misses dedicades a diferents col·lectius de la població. El passat divendres, 3 de setembre, també es va programar una xerrada sobre dues marededéus coronades titulada “Queralt i la Candela” que es va fer a l’església de Sant Joan.
 
Arxivat a