Un Tomb Encantat remodelat torna a Berga divendres per tancar les vacances d’estiu a la ciutat

L’activitat se centrarà en una mostra de balls tradicionals de la cultura catalana a la plaça Viladomat

Redacció
07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:07h
Un Tomb Encantat remodelat torna a Berga divendres
Un Tomb Encantat remodelat torna a Berga divendres | La Bauma dels Encantats
Com ja és una tradició, la ciutat de Berga tanca l’estiu amb el Tomb Encantat, el correbars que proposa la Bauma dels Encantats amb els seus gegants, una colla gegantera convidada i música en directe d’una xaranga local. En aquesta edició, però, a causa de la Covid-19 s’ha remodelat el format per transformar-lo en un acte estàtic.

El Tomb d’aquest divendres, 10 de setembre, no farà parada a la vintena de bars de la ciutat en la qual ho solia fer, on s’oferia menjar i beure a tots els participants que seguien la cercavila, sinó que se centrarà tot a la plaça Viladomat, a dos quarts de vuit. Tots els assistents podran gaudir d’una mostra de balls tradicionals de cultura catalana a través de la comparseria, acompanyada de la colla gegantera de Castellterçol.

Mitja hora abans, a les set, s’obriran les portes a l’espai on els assistents hauran de seure en diferents cadires col·locades en el recinte perimetral. L’entitat organitzadora convida a la població berguedana a participar en aquesta mostra de balls de la comparseria catalana, per aconseguir un bon caliu al llarg de la vigília de la Diada, i d’aquesta manera poder tancar l’estiu abans de l’inici de la tornada del curs acadèmic.
 
Arxivat a