El 25è Mercat i Tradició de Montmajor homenatjarà a totes les persones que l’han fet possible

L’acte vol fer un retrocés en el temps i donar protagonisme a la gent que s’hi va involucrar des de la primera edició

07 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:01h
Mercat i Tradició de Montmajor (arxiu)
Mercat i Tradició de Montmajor (arxiu) | Cedida
El Mercat i Tradició que s’organitza aquest dissabte, 11 de setembre, durant tot el matí a Montmajor vol recuperar la normalitat després que l’any anterior no es pogués celebrar a causa de la pandèmia.

El municipi espera repetir l’èxit d’altres edicions i omplir aquest petit poble del Berguedà de visitants i curiosos, que enguany farà un homenatge a totes les persones que han fet possible l’acte en aquests 25 anys. La nova edició d’aquest mercat obrirà portes a les 10 hores del matí amb la presentació de les colles geganteres i, posteriorment, faran la ballada general.

Aquest mercat tradicional commemora el mercat setmanal que es realitzava al municipi a principis del segle XX. En aquest, la gent podrà passejar per la vila i fer un retrocés en el temps per conèixer de primera mà cada una de les persones que van estar i estant al peu del canó des de la primera edició del Mercat i Tradició. A més, Montmajor s’omplirà de productes tradicionals i artesania per a l’ocasió. Enguany també hi haurà parades, tradició i sorpreses.