Joan Antoni López Noguera, nomenat nou coordinador del PP al Berguedà

El president provincial dels populars, Manu Reyes, subratlla que el partit “està recuperant espai al territori”

Redacció
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:25h
Joan Antoni López Noguera en una imatge d'arxiu
Joan Antoni López Noguera en una imatge d'arxiu | Pilar Màrquez Ambròs
El Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat aquest dijous per unanimitat el nomenament de 16 nous coordinadors comarcals a la demarcació. El president provincial dels populars barcelonins, Manu Reyes, ha indicat que els nomenaments formen part del "procés de reforç" que duu a terme la formació per incrementar la feina territorial i "recuperar la implantació" del PP amb la vista posada a les eleccions municipals del 2023. Reyes també ha indicat que amb els nous coordinadors el partit recupera les estructures comarcals en un moment en què els populars estan "recuperant espai al territori".

Així, el nou coordinador comarcal del PP al Berguedà és a partir d’ara Joan Antoni López Noguera. A l'Anoia el càrrec se'l reparteixen Joan Agramunt i Francisco Ibáñez. Per al Bages i el Moianès s'ha designat Jaume Mira, i per al Baix Llobregat Jordi Alsina i Ramón Escolà.

En el cas de l’Alt Penedès, el nou coordinador comarcal del PP és Jorge Díaz, i al Garraf el càrrec l'ostenten Carlos Remacha i Juani Navarrete. Per al Maresme els designats són Juanjo Almansa i Yolanda Laspalas, mentre que per a Osona és Pau Ferran. Finalment, al Vallès Occidental hi haurà Alfredo Bergua i Jaime Ridao i al Vallès Oriental seran Susana Calvo i Miguel Ángel Alvarado.