Gironella assoleix el 52% dels objectius del Pla Local de Salut l’any 2020

És un document transversal que marca els passos a seguir per millorar la salut dels vilatans i vilatanes

Redacció
02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 16:52h
El Pla Local de Salut es va aprovar l’any 2019
El Pla Local de Salut es va aprovar l’any 2019 | Ajuntament de Gironella
L’Ajuntament de Gironella va aprovar el Pla Local de Salut el desembre de 2019, un document transversal que marca els passos a seguir en temes de salut al municipi per millorar la salut dels vilatans i vilatanes. L’any 2020 es va iniciar l’avaluació i seguiment del pla, i es van assolir el 52% dels objectius, un 18% s’estan executant i la resta estan pendents d’iniciar.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les Persones, explica que els resultats aconseguits el primer any són molt satisfactoris, tot i la pandèmia de la Covid-19 que ha impedit la realització d’algunes accions o modificar-ne d’altres. Per exemple, s’ha creat el Consell de Salut Municipal, s’ha ampliat la ruta de les fonts, s’ha creat un servei d’ajuda psicològica per la Covid-19, s’ha activat la prescripció social amb el CAP Gironella i s’han ofert accions formatives per disminuir la bretxa digital, entra altres.

Terricabres destaca que s’ha incorporat la Salut a totes les polítiques municipals, “treballant de manera transversal amb totes les àrees aportant beneficis per la salut i el benestar a totes les accions.”
Arxivat a