L’ACEB forma 210 persones fins al setembre i proposa nous cursos fins a tancar l’any

La patronal manté l’oferta contínua per a treballadors i persones a l’atur amb l’objectiu d’acostar nous coneixements per al desenvolupament laboral dels alumnes

Redacció
02 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:24h
Coneixements sobre vendes a Internet i xarxes socials
Coneixements sobre vendes a Internet i xarxes socials | ACEB
L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà continua la seva tasca formativa amb l’objectiu d’aportar nous coneixements per al desenvolupament laboral a persones actives així com oferir noves eines a persones en situació d’atur. L’ACEB ha format a través de la seva oferta de cursos a 210 persones fins a principis de setembre i ja s’han iniciat noves línies formatives que s’allargaran fins a acabar l’any i també durant el 2022.

La patronal berguedana manté activa la seva branca formativa oferint cursos per fomentar l’ocupació i millorar els coneixements de les persones en actiu. Des d’inicis d’any un total de 210 persones han estat alumnes de les quinze propostes formatives que s’han organitzat sota el paraigua de l’ACEB, amb prop de 1.200 hores lectives en total.

A banda de la formació continua, amb cursos destinats a aportar nous coneixements específics als seus participants com el de gestió de tresoreria, el de seguretat alimentària, el d’acreditació de competències en tecnologia o el d’activitats administratives en relació amb el client (aquest darrer en col·laboració amb el SOC i dirigit a les persones en situació d’atur) enguany s’ha desenvolupat una branca dirigida específicament a la transformació digital amb cursos destinats especialment a les empreses del sector del comerç, l’hostaleria i el turisme del Berguedà.

Per aquesta banda, les formacions s’han dissenyat a partir d’un estudi per detectar les necessitats en els processos digitals dels sectors més afectats per la crisi sanitària en els darrers mesos. Els alumnes han adquirit coneixements sobre vendes a Internet i xarxes socials, sobre comerç electrònic o fotografia gastronòmica, entre d’altres.

Tenint en compte les circumstàncies actuals generades per la pandèmia del coronavirus, tots els cursos s’han impartit amb les mesures de seguretat, distància i higiene, necessàries. A més a més, hi ha hagut cursos que s’han realitzat en línia o de manera semipresencial.

Les formacions es realitzen en col·laboració amb Foment del Treball Nacional, Jaume Viladoms Centre Educatiu, Fundació Paco Puerto i la Unió Intersectorial empresarial del Ripollès, així com també amb la col·laboració de la Federació del Comerç del Berguedà, UBIC de Berga, l’Associació d’Agroturisme del Berguedà i l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà.

L’ACEB enceta el nou curs amb noves propostes formatives ja a partir d’aquest mes de setembre: Prevenció i control de la legionel·la, Intel·ligència emocional, Manipulació d’aliments, Impost sobre el valor afegit i Sumilleria i maridatge. Aquests són els cinc cursos que s’iniciaran els pròxims dies i per als quals, alguns, encara disposen de places lliures. Per a més informació i inscripcions al 93 822 14 04 o per correu electrònic a formacio@aceb.cat.