Tot a punt per la cinquena edició de la Retrotrobada, la marxa cicloturista amb bicicletes retro de Berga

La iniciativa, que organitza el Club Esquí Berguedà, se celebra del 2 al 4 de setembre

02 de setembre del 2021
Actualitzat a les 12:05h
Corredors de la Portal Attack de Berga.
Corredors de la Portal Attack de Berga. | Marc Elias
En marxa la cinquena edició de la Retrotrobada Ciclista de Berga, que organitza el Club Esquí Berguedà, i que es farà del 2 al 4 de setembre. L’esdeveniment inclou la marxa ciclista o la Portal Attack, però també incorpora un torneig del joc de taula Flamme Rouge i la Portal Attack Kids.

La Retrotrobada començarà aquest dijous, 2 de setembre, a les 7 del vespre al Restaurant 1901 de Cal Vidal, on hi haurà el còctel de benvinguda, amb música i bicicletes retro. Paral·lelament hi haurà el torneig de Flamme Rouge al mateix lloc.

L’endemà, de 4 a 8 de la tarda hi haurà l’entrega de dorsals per la Retrotrobada, la Portal Attack i la mateixa pels nens de 6 a 14 anys. A partir de les 6 de la tarda, al Pavelló de Suècia tindrà lloc el Portal Attack Kids i el Push Bike Attack pels més menuts.

El gruix d’activitats es farà dissabte. La marxa matinal protagonitzarà bona part del matí. Hi tornarà a haver recollida de dorsals, de 7 a dos quarts de 8 del matí al Pavelló de Suècia, d’on sortiran els ciclistes a les 9 del matí. L’itinerari els farà recórrer la via verda del Llobregat, des de Pedret fins a Gironella, i continuar en direcció l’Espunyola i Avià. La ruta detallada es pot consultar en aquest enllaç. Les activitats es reprendran a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça de la Pietat, amb l’exhibició de Trialsin.  

Per acabar, des de les 7 del vespre hi haurà el Food Attack a càrrec de Berga Comercial al Local dels Castellers de Berga i als bars del carrer major. Aquest acte donarà pas a la contrarrellotge Portal Attack, a la plaça de les Fonts, on s’hi farà el briefing a les 20 hores, i mitja hora més tard s’iniciaran les primeres rondes eliminatòries. El recorregut començarà a la plaça de Sant Joan i arribarà fins al portal de Santa Magdalena en un circuit pel barri vell preparat per l’ocasió. Es preveu que les finals de la prova finalitzin abans de les 12 de la nit, per prosseguir al Local dels Castellers amb l’entrega de premis.
 
Arxivat a